نظر دانشگاه علوم پزشکى برای برگزارى برنامه‌هاى آموزشى

رعایت اصول بهداشتی احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بسیار کاهش می‌دهد؟
۱۳۹۹-۰۶-۱۵
نمایی زیبا از گمرک قدیم شهر بندر کوهستک
۱۳۹۹-۰۶-۱۵

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، هم‌زمان با آغاز سال‌ تحصیلی جدید صبح امروز زنگ بازگشایی مدارس با حضور حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده امام جمعه بندرعباس، فریدون همتی استاندار هرمزگان و موسی دادی‌زاده مدیرکل آموزش و پرورش استان به‌همراه جمع دیگری از مسؤولان و دانش آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت نمادین در دبیرستان پسرانه باقرالعلوم بندرعباس نواخته شد.